Sverige - Danmark

Man slutar aldrig hoppas, man slutar aldrig vilja, man slutar aldrig tro, man slutar aldrig vara naiv.

" - Sverige är bra på fotboll, det har vi alltid varit och det kommer vi alltid å' va. Vi kommer alltid minnas goda tider så som 94 då Ravelli och gänget tog VM-brons..."

Ja det är så det brukar låta när man tänker på Sverige och fotboll. Jag hoppades så innerligt igår, hoppades på att vi skulle slå dom där förbannade dansksvinen så som vi aldrig slagit dem förut! Efter första halvlek hade jag inte längre något hopp. Vi spelade så dålig fotboll att jag hade lust att stoppa mitt huvud i sanden likt som en struts, och till råga på det går dansksvinen in och gör ett skitmål samtidigt som Källström missar en straff. Att bli slagen är aldrig roligt, men, att bli slagen mot sin kanske största rival är det absolut värsta som finns. Danmark och Sverige har alltid tampats hårt i fotboll och Sverige har varit ledande, i alla fall de senaste tretton åren. Men igår var det dags, dansksvinen vann övet oss. Inte nog med det. De vann över oss hemma på Råsund på vår egen nationaldag! Snacka om att spotta på vår stolthet! Fy fan! Men vid närmare eftertanke är det väl inte mer än rätt, vi spelade urusel fotboll som inte ens skulle platsat i svenska division 2.

Slagna av "danskäcklen".



- D

 

Kommentarer
Postat av: EMELIE

HALLÅ; LÄS PÅ FÖR FAN



sverige har bara ett vm-brons, däremot har vi ett vm-silver från 1958!



Ganska nära antaget av dig, men nära skjuter ingen hare!

2009-06-10 @ 01:18:07
Postat av: MAlle

Du har verkligen inte mycket koll på fotboll :P

Spelmässigt var det en av dom bästa matcher Sverige spelat på länge! Liksom det var inte världsklass men det var bra fotboll för att vara Sverige.

2009-06-15 @ 14:11:22
Postat av: Denise

Tsss, om du tycker att det var en av Sveriges bästa matcher på länge har jag lust att fråga dig MAlle, hur mycket koll har du på fotboll egentligen? Sveriges spel har väl aldrig riktigt varit optimalt, men den här matchen var verkligen katastrofal!



Looove D!

2009-06-15 @ 15:22:33
URL: http://karlssonsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0