sommar!

nu är sommaren här och har varit det i en vecka!


ibland kan man undra om det inte är bättre
att sitta stilla med en kaffe och en bok,
men kan man kalla den mannen klok,
som enbart lever i stilleht?
utan vare sig fart eller fläkt,
kanske några besök hos hans släkt,
men lätt överspeglas det
av det oväntade


underbart är ordet,
ordet jag söker för att beskriva
känslan av modet,
modet man plötsligt känner
nu när sommaren är här
och man älskar sina vänner!


haha lite poesi :D lol


King of pop is dead



Kan inte fatta det, hallå! DÖD? Micheal du var bara 50 år gammal, way too soon.
We'll miss you, king of pop.

 

sry guys




simply love it haha <3
hur mobbat det än är

back in buisness

så var man hemma igen.. må jag säga att jag är måttligt road
jag har spenderat de första två veckorna i värmland och i strömstad, awesome times må jag säga, men grejen är ju sen när man ska hem igen, fan det är int kul.
ena syrran är i milano och den andra har flyttat hemifrån.


*suck*stön*bröl*öööh*

ser på futebol på tv.. lyckat

Citat

Städerskans kommentar när hon steg in i vår lägenhet:

- What has happened here?!?!

Love D

Rapport fran Milano

Tummen ner för alla äckliga "ciao bella" gubbar som står längs med gatorna. Om de öppnar sin mun en gång till så flippar jag, tro mig och det blir inte roligt haha. Jag gissar på att det blir om några minuter när jag ska iväg, cause om man strosar fram längs gatorna i klackar och är ett huvud längre än alla andra är det inte så lätt att göra sig osynlig...

Några bilder fran mandagens mingelmote pa agenturen (lyckades inte fanga nagan kandis pa bild, men bl.a. donatella versace ska ha varit där!) Det var sjukt mycket folk, massor med modeller och andra "fashion victims". Det var mingelfoto och bland annat fashiontv var där och filmade. Här är nagra bilder pá mig och resten av "the swedish maffia":



Fotat och grejat är det Tilda som gjort.

 


Hälsningar från Milano

Tja, här är massor, massor, massor med snygga killar.  Det är men's fashionweek. Det förklarar varför haha. Är på rummet med Tilda och Joy, har vaknat efter lördagebs nattsudderier haha. Imorgon blir det en dag full med castings och spring.

Love D


inför midsommar

är det inte kärlek vid första ögonkastet?

marabous nya storsatsning
(dock bara för sommaren)
är här!!

med smak och bitar av jordgubbar blir det väl bara bra?
jag tycker det är en given 10 poängare!
<3



Lille grisen

Bilder på lilla bortskämda skitungen, allas vår älskling; Algot! <3






Fibes, Oh Fibes!



Det här en sommarlåt jag kommer köra på min inflyttningsfest i juli!


Ett inlägg så här i hektiska tider...

Countdown 1 day. Yey. Milano tomorrow! Fast kanske inte, min bokare ringde idag om ett tidningsjobb i München imorgon, så jag ska eventuellt dit istället imorgon om det går att boka om biljetterna och sen åker jag vidare till Milano på torsdag. Allt händer så snabbt hit och dit att man får svårt att hänga med, fast det är bra, man lär sig att vara flexibel!

Jag kom nyss hem från Klara, jag, hon och Frida hade en liten hej-då-kväll igår. Vi räknade ut att vi inte kommer ses på nästan hela sommaren, imorgon åker jag och på torsdag åker Frida till Vietnam där hon ska vara i år och dar, sen när vi kommer hem kommer Klara åka till Indien och jag vidare till västkusten... Lustigt vi som hade planerat att ha så kul i sommar haha.

Om en stund ska jag iväg för att träffa S&S och hinna säga hej då till dem också. Tråkigt, har inte hunnit se dem så mycket på sista tiden! Måste också iväg för att införskaffa de sista prylarna jag behöver inför resan. Ikväll blir det tidig läggning!

Love D

 


strömstad <3

nu är eve back in buisness :D ni är glada aiits? Jag befinner mig på en camping nån mil söder om strömstad ch har det bra med mormor, morfar, mamma morbror, morbrors fru och barn.. liten trevlig skara som alltid är glada! naat! men men, är man släkt så är man, och btw, hörde att dba var på grönan! INTE BRA!!! fan att jag int var hemma -.-
 
nu sitter jag i ett sunkigt förält med morbrorns laptop i knät, lyssnar på morsans snarkningar och hoppas att det int ska regna imorgon då vi ska t en tur till grebestad och köpa glass <3

idag har varit en bra dag, ungefär 18 grader varmt och strålande, het sol B-) jag åt en glass oxå, sandwitch strazziella eller vad den heter, riktigt niice var den och jag åt den på en brygga precis brevid feskeboa haha.. jag måste nog sova nu, herregud som en gamling, eftersom jag blir väckt imorgon vid åtta av en viss liten parvel vid namn algot, även kallad agge eller gotte, någon av er lymlar hemma kan väl ladda upp en bild månne? thnx hahah :P

gud jag är trött! rumpan i vedret!
ps. imorgon ska jag gå på liten runda på campingen, måste leta fter en viss person, hörde han jobbade som städare :O

kram gottisar <3

Fler bilder från miss Evelinas konfirmation...



- You know you love us, XOXO karlsson sisters.

 

Krullis "tjejmiddag"

Förra helgen hade min, eeh ska man kalla det nyfunna vän?, Julia även kallad Krullis "tjejmiddag". Gillar egentligen inte det uttrycket, det låter verkligen stelt och gammalmodigt... Tråkigt. Nej, usch. Men egentligen tycker jag att de brukar vara det såna där "tjejmiddagar". Det brukar vara no action at all och så sitter man runt ett bort och pratar skit i flera timmar.

Krullis "tjejmiddag" var iaf kul och underhållande, det var god mat (var typ utsvulten när jag anlände, så jag hade nog kunnat äta flodhäst om det varit vad som stod på menyn men iaf), trevligt sällskap och roliga inslag men mycket skratt. Haha, vi hade till och med charader, lite barnsligt red. anm. haha. Här kommer nu bilder från förra lördagens krullistjejmiddag:

Många härliga personer, jag älskar mitt lipande, krullis bär svart- och vitrandigt, jessica försöker att imitera en hamster, frida kör drygminen och klara kör med hjärndödlooken. Klicka på bilderna om du vill ha dem större!



D

 

nattsudderi

Heey homies! Countdown 2 days, aarfhggh, Milano! Avfärdsdatumet blev framflyttat till nu på onsdag, så jag får ett par dagar här hemma nu efter kusin Sandras student innan jag beger mig av. Kommer att bli mycket att göra, hinna träffa alla kompisar och packa, har ju trots allt bara två dagar kvar. Har redan sagt hej då till mami och eve, de drog ju direkt till kusten och garviks camping från värmland medan jag och papi åkte hem p.g.a. jobb... Kommer alltså inte få se gosisnosarna på fyra veckor, SNYFT! Men jag klarar mig herregud, det är ju bara fyra veckor. Don't be such a kenselsprout. hahah. Lite internskämt, brukade kalla poopie (eve) för jävla känselspröt så fort vi bråkade när vi var små och då blev hon alltid jätteledsen och började gråta... Förstår om det inte makes any sense hos er läsare haha men jag var tvungen.

Hursomhelst, Sandras student var rolig! Alltid lika kul att se släkten, blir ju inte så ofta p.g.a. avståndet. Värmland är bäst, det är verkligen det. Känslan av människorna är ibland så himla B att det blir ironiskt och sjukt underhållande.

Fatta att jag tar studenten om två år, kan inte riktigt förstå att jag redan avverkat 33% av min gymnasietid... De andra två åren lär väl bara springa iväg som mormor sagt till mig. Men iaf, när jag tar studenten vill jag se lika klassiskt snygg ut som Karin Boye gjorde när hon tog studenten. Kanske ännu en lite random grej att jag tar upp det, men hittade en bild på henne från hennes student för ett par veckor sen och hon ser verkligen skitsnygg ut. In med det gamla, ut med det nya fö' fan!

Karin Boye, riktigt klassiskt vacker. Inte alls tråkig och alldaglig som de flesta av er lär tänka!



D

 

Emelie saknar sina sisters!

Jag är ensam. Huset står tomt och hela familjen är borta och firar vår kusin Sandras student i Värmland. Därefter åker mamma och Evelina till Rossö på västkusten för att fira midsommar med lillkusin Algot och mormor. Denise och pappa kommer hem ikväll, men pappa jobbar imorgon precis som jag och på onsdag åker Denise till Milano. Det gör mig lite känslosam!

Jag är så glad att vi har en så stark familj som håller ihop, det ger oss alla den inre tryggheten som krävs i den här råa och ytliga världen. Jag hade varit så trasig om det inte vore för min familj. Tack vare dem behöver jag aldrig förlita mig helt på utomstående och framför allt inte killar. Det är så skönt! Det har sparat mig många tårar. Och med min attityd till livet, att allt löser sig så länge man tar allt med en lypa salt och en klackspark, kan det kanske ibland gå för långt. Men det är andra människors bekymmer!

Hur som helst har jag dem inte nu. Då blir jag trasig, stökig och all over the place. Jag kan nu se hur det kommer bli när jag bor ensam. Jag säger bara en sak; jag kommer och hälsar på er - inte tvärtom! Ge mig mat och en kram så jag kan överleva en vecka till.



Jag är som vanligt fruktansvärt bildskön, detta är från Evelinas konfirmation. Familjen radar upp sig <3

Tokig helg!

Vilket ös det har varit den här helgen för min del! Det har varit en liten försmak av vad jag tror min sommar kommer bli. Speciellt med tanke på att jag flyttar, höhö ;)

Jag har jobbat som en gris. Missade min kusins student i Värmland på grund av det. Fy fan vad det svider. Studenten är en engångsgrej och då vill man ha sina närmaste där! Jag tycker att det är så roligt, alla är så jävla glada att slippa helvetet i skolan och bara få dra ut och göra sina egna grejer. Så jag är ledsen Sandra, jag antar att detta är den dåliga sidan av att inte gå i skolan, man kan inte ansöka om ledigt och sen sjukanmäla sig (: haha. här är hon på min 20-årsfest på vår baksida:



Nu om någon gång måste jag komma på dragspelsstämman! Den har jag missart tusen gånger och då får jag åtminstone chansen att träffa Sandra. Och om du läser det här så måste du med till västkusten i juli också! Inget val :)

Så jag har jobbat, "hela dan varje dag". Efteråt har det blivit lite after work. Haha. Det låter torrare än sandpapper. Men så illa har det inte varit! I fredags till exempel, då var jag på F12 och såg Dubfire med en nyfunnen bekantskap från Grönan, Andreas. Det var sjukt roligt att dansa loss med det neonrosa armbandet man fick istället för en tråkig stämpel, och sjukt jobbigt att infinna sig på Grönans område vid halv elva dagen därpå. Men det gick, som ni alla vet är Emelie made of steel. Och jag har kvar armbandet för att påminna mig själv om att det var värt det (:

Lasse Berghagen på Sommarkrysset!




Lasse Berghagen är för jävla mysig. I lördags gästade han säsongsstarten av "Sommarkrysset" som sänds från Gröna Lund. Jag min lyckliga idiot som jobbar där var den dagen placerad på barnradiobilarna med väldigt bra utsikt mot stora scen. Normalt sett är barnradiobilarna mindre uppskattat från min sida.  Hemska småbarnsföräldrar som inte tror att man kan sitt jobb för fem öre, gnisselljud från pedaler som de små liven frenetiskt stampar på så fort som möjligt och det faktum att man står ensam en hel dag gör att man inte direkt drar löpet från omklädningsrummet.

I lördags var det dock annorlunda. Lasse Berghagen, törs jag säga en familjeidol, hade tillsammans med resten av gänget som skulle vara med i Sommarkrysset hade repetition och soundcheck inför kvällens direktsändning. Jag dansade runt bland bilarna och sjöng med i "min kärlekssång till dig" som the old man (farsan) har haft på sin sångrepertoar för oss döttrar sedan urminnes tider. Lasse var cool i svart skjorta, drev med Brolle och skämtade om det fantastiska svenska sommarvädret. Han var alltså på topp, och det var jag med. Tack Lasse, you made my day!

Love from Big'Em

Bilder från Eves konfirmation i Botkyrka kyrka den 31/5


Örnnästet förlorar en fränd

Nu är det snart dags för mig att flytta, jag lämnar Slagsta och min kära familj. Det har varit dags ett tag för mig at flytta, med det livet jag lever kan man inte alltid anpassa sig till en hel familj. Det låter kanske egoistiskt, men jag tror att mitt påstående är ömsesidigt från familjens sida. Vi hinner inte ses lika mycket som förr, alla har saker för sig och nte minst jag. Jag jobbar mycket och är jag någon dag ledig är den 20 saker som man "måste" göra och 20 personer man "måste träffa. Men sånt är livet! Det ska bli roligt, ett nytt kapitel i mitt liv. Jag hoppas att det kommer bli roligt och få mig att mogna och växa som människa, jag är redo för det nu. Vuxenpoäng är inte längre ett skällsord i min närhet, det känns väldigt bra.

På onsdag är det kört! Sen blir det inflyttningsfest senare i sommar :D Gärdet here I come!

Tiden rinner iväg...

Åh nej, jag vet inte vad jag ska ta mig till! Nyss hade jag all tid i världen men nu tycks jag inte ha någon alls. Imorgon är för mig sista dagen i skolan, superskönt! På torsdag åker jag till värmland som jag är i tills söndag och på måndag eller tisdag bär det av till Milano. Ska bli sjukt kul, men när ska jag få säga hej då till alla mina underbara vänner? Att vara ifrån dem i fyra veckor är mycket och jag kommer sakna dem! Vill inte vara ifrån dem, men världens chans ligger framför mina fötter och det ska bli underbart kul. Jag, josefin och Malin mot världen! Vet inte om det här är det sista jag kommer att hinna blogga innan jag åker, i så fall får ni ha det bäst och vi ses i juli, i annat fall slänger jag in några inlägg här och var! Puss och kram.



 D
 

sommarlov :D

NU ÄR DET SOMMARLOV PÅ RIKTIGT!!!
och det är så himla skönt

solen tittade aldrig fram,
utan vi fick stå på skolgården och frysa,
resultatet kommer bli
förkylningar och försök att inte nysa,
själv känner jag mig fri,
sommaren är ju frihetens tid!







jag kommer lägga upp mer bilder senare,
när jag på riktigt har fattat att det är slut,
efter sommaren är jag en nia,
inte en åtta som nu.
jag kommer vara störst, bästa
och framför allt vackrast :D

kram på er ;*


Sverige - Danmark

Man slutar aldrig hoppas, man slutar aldrig vilja, man slutar aldrig tro, man slutar aldrig vara naiv.

" - Sverige är bra på fotboll, det har vi alltid varit och det kommer vi alltid å' va. Vi kommer alltid minnas goda tider så som 94 då Ravelli och gänget tog VM-brons..."

Ja det är så det brukar låta när man tänker på Sverige och fotboll. Jag hoppades så innerligt igår, hoppades på att vi skulle slå dom där förbannade dansksvinen så som vi aldrig slagit dem förut! Efter första halvlek hade jag inte längre något hopp. Vi spelade så dålig fotboll att jag hade lust att stoppa mitt huvud i sanden likt som en struts, och till råga på det går dansksvinen in och gör ett skitmål samtidigt som Källström missar en straff. Att bli slagen är aldrig roligt, men, att bli slagen mot sin kanske största rival är det absolut värsta som finns. Danmark och Sverige har alltid tampats hårt i fotboll och Sverige har varit ledande, i alla fall de senaste tretton åren. Men igår var det dags, dansksvinen vann övet oss. Inte nog med det. De vann över oss hemma på Råsund på vår egen nationaldag! Snacka om att spotta på vår stolthet! Fy fan! Men vid närmare eftertanke är det väl inte mer än rätt, vi spelade urusel fotboll som inte ens skulle platsat i svenska division 2.

Slagna av "danskäcklen".



- D

 

new moon, vem orkar vänta tills 20 november?

Det råder en stor twilighthysteri världen över, alla vill ha del av denna stora kaka som bara växer och jäser.. nog för att mr cullen är vacker och det är spännande med lite nyskapande vampyr filmer, men vem orkar se på trailers och posters ett halvår i förväg? jag själv tycker det är lite tidigt, min hysteri började så fort som jag hade sett första filmen, jag var vungen att se new moon snart! men fan, det dröjer tills 20 november innan vårat avlånga land har gjort textningen klar och alla rättigheter är där de ska vara.. men men , jag delar med mig av några heta bilder jag hittade, gjorda av illustartören Malin Schlott




                                                




  min favorit <3

sommarväder?

kommigen sverige, vi vill ha sommar nu! snälla snälla som caroline säger haha kan vi inte få sommarsol till våra sommarlov som börjar snart? sommaren är här, juni har börjat och skolan är slut  om två dagar! underbart skulle det vara om det bara var vackrare väder, snällare lärare och mindre myggor :( här kommer dock lite tips om man vill slippa myggor; ha på dig heltäckande kläder! hahahah svennebanan <3

Angels and demons

Ikväll är det dags för lite familjemys, naaw, och då har vi planerat att gå och se filmen Änglar och demoner. Jag har höga förväntningar på filmen och den är förhoppningsvis asbra! Jag älskade Da Vinci koden när den kom ut som film, så jag hoppashoppashoppas. Jag har läst boken och den var riktigt grym, man kunde inte sluta läsa och jag vill att det ska va precis samma sak med filmen, att man aldrig vill att den ska ta slut.



http://www.youtube.com/watch?v=ASVeN-58HKk  -  Klicka för att se trailern

D

Kort dag!

Wohooo, jag är redan hemma från skolan, och hur ofta sker det liksom klockan är ju bara 13:12! Vi hade iofs kompletteringsdag idag, så jag behövde bara skriva en text som jag hade missat att göra och sen åka hem. Kändes ganska onödigt att gå till skolan överhuvudtaget faktiskt. Men skönt att vara ledig så mycket! Är ledig imorgon också, för då tar treorna studenten, fan vad jag är avis! Men somliga har som sagt två år kvar av slaveri... Men innan tvåan börjar väntar ett efterlängtat sommarlov! Milaanoo.

D

 

Markus Zusak - the book thief


Klara, Markus, Jessica och jag men ett big smile.



För ett par veckor sen var jag och min kulturklass på kulturhuset för att se på en intervju med författaren Markus Zusak som bland annat har skrivit boken "the book thief". Boken är väldigt bra, den rekommenderas! Den handlar om hur döden följer en liten flickas uppväxt i nazismens Tyskland. Det är inte ofta man får läsa om döden som en utav huvudkaraktärerna, vilket är ett kul upplägg.
 
Markus i övrigt var väldigt charmig och riktigt trevlig! Man blev nästan förälskad i hans personlighet haha. Därför var vi ju tvugna att gå fram för att försöka få en bild på snyggingen, men till vår allas besvikelse visade det sig att denne man var helt ofotogenisk! Han blir alltså ful på bild. Bilden ovan gör honom verkligen inte till rätta haha. Tydligen kan man inte ha allt, så i stället för att vara fotogenisk får väl denne australiensare nöja sig med att skriva böcker, och det är väl inte fy det heller, så bra som han skriver.

D

 

RSS 2.0