Introduktion av oss...

Emelie karlsson:

Emelie är den äldsta av oss tre systrar, hon är född 89 och jobbar på Gröna Lund. På gymnasiet gick hon teater på Scengymnasiet i Skärholmen. Hon är fortfarande inne på skådespelaryrket och söker nu till teaterskolor, men som vi vet är konkurrensen mycket hård. Men egentligen, vad spelar det för roll? Emelie är ju en Karlsson, och vi tar alla.
På Fritiden gillar Emelie att festa, helst på flashiga ställen som Berns som är klara favoriten. När hon inte festar umgås hon med kompisar, familj etc.

Denise Karlsson:

Denise är det mellersta barnet, född 92 och har snart gått ett år på Värmdö gymnasium. Hon pluggar sam med inriktning kultur. Hon är ganska flitig i skolan, liksom båda hennes andra syskon men tar det ändå chill, ingen överpluggning här inte (det ligger något i det, folk brukar säga att de pluggar mycket fast de gör de inte, just natural bright i suppose...). Hon jobbar ibland som modell, ett jobb hon sysslar med paralellt med skolan. Följt syrrans fotspår där med alltså, gillar att synas och stå framför kameror...

Evelina Karlsson:

Nu kommer vi till minstingen Evelina. Hon är född 94 och går på Freinetskolan Kastanjen, en skola var också Emelie och Denise spenderade sin grundskoletid. En mycket liten skola med en trivsam skön atmosfär, en plats där allt och alla blir accepterade (positivt eller negativt vet jag inte). Hon brukar hänga med boysen i Slagsta där vi bor, följer systrarna i spåren där med alltså. Hon är medlem på statist.se och har gjort lite småstatistjobb, börjar också att nästla sig in i kamerabranschen..

En sammanfattning av de tre systrarna:

De är alla tre mycket roliga, allmänt konstiga varelser som vet dess värde. Störda brukar vara en allmän beskrivning. Värmlandsblodet håller de fast vid, lantligheten är något som smittat av sig i deras beteende. Man kan se tydliga influenser lantlivet. De alla tre är heta singlar ute på haffmarknaden, så passa på alla heta killar, dessa tjejer är eftertraktade! Dock kan de ibland tro lite för högt om sig själva, tycka att "vi är så jävla sköna" och dylikt. Alla tre har ett stort varmt hjärta och är mycket omtänksamma, även om de kan verka ganska egoistiska. Något mer som bör tilläggas är att man bör ha överseende med deras humor som oftast anses som brutal och rå, de menar faktiskt inget illa.

Ha det bra alla kissekatter.

Emelie, Denise & Evelina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0